تبلیغات
سایت علم و صنعت Science & Industry
لینکدونی
آمار بازید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
درباره ما

Chemistry in companies and universites

علم و صنعت به ایجاد پلی ارتباطی بین شاغلان در عرصه صنایع شیمیایی و متخصصین در دانشگاهها ....نیازمندی های شرکتها در عرصه تحقیقات ....نیازمندی های دانشگاهها در تربیت نیروی متبحر..ایجاد انگیزه برای ارایه مقالات علمی ...آشنایی با آزمایش های انجام شده در دانشگاههای کشور ....می اندیشد...

حضرت ختمی مرتبت (ص):
همه پدیده ها حتی ماهیها و جانوران دریا و درندگان و چهارپایان خشکی برای کسیکه در پی دانش است آمرزش خواهند .پس دانش بجویید که آن ریسمان پیوند میان شما و خداوند عزوجل است.


دکتر شریعتی :

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود ،
گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود.
گاهی هزار دعا بی اجابت است ،
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود.
گاهی گدای گدایی و بخت نیست
گاهی یک شهر گدای تو می شود.

قابل توجه کلیه بازدید کنندگان عزیز:
بازدید کنندگانی که نظرات سازنده ای برای ما ارسال کنند می توانند
از 1-3 ماه تبلیغات رایگان علم و صنعت بهره مند شوند.
ایمیل ارتباطی :
mahboubehafzali@yahoo.com
ایجاد کننده وبلاگ : پیام مشترک اعضا

اااا

Online User


معرفی سایت به دوستان

نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:

Powered by 20Tools




لیلا شهرستانی محقق علوم اسلامی است که در امریکا زندگی می‌کند
و در رشته میکرو بیولوژی تحصیل کرده است.
وی دوره لیسانس را در دانشگاه کالیفرنیا استیت یونورسیتی فولرتون در رشته بیولوژی
و دوره فوق لیسانس را در کالیفرنیا استیت پالی تکنیک یونورسیتی در رشته میکرو بیولوژی سپری کرده است.
در جریان تحقیقات دانشگاهی جرقه‌ای در مطالعات میان رشته بین علوم اسلامی و میکرو بیولوژی در ذهن وی زده می‌شود که باب جدیدی را در فعالیت‌های او می‌گشاید.

وی درباره فعالیت علمی خود می‌گوید:
رشتهٔ تحقیقاتی من در میکروبیولوژی در مورد لاکتوفرین بود.
لاکتوفرین یک مولکول پروتئینی است که در خون ما وجود دارد این ماده در کلستروم (آغوز) شیر مادر به میزان زیادی وجود دارد.
این ماده خاصیت ضد میکروبی دارد یا اینکه به مقدار زیادی جلوی میکروب‌ها را می‌گیرد.
کاری که لاکتوفرین می‌کند این است که آهن را به خودش جذب می‌کند
یعنی هر میکروبی که در قسمت لاکتروفرین باشد به خاطر اینکه آهن ندارد نمی‌تواند رشد کرده میکروفیلم درست کند.

ماجرا این گونه بود که در یکی از رستوران‌های آمریکا به نام «جک این د باکسjack in the box» تقریباً حدود ۶ یا ۷ سال پیش اتفاقی افتاد که عده‌ای از اسهال خونی مردند
و بعد از تحقیقات مشخص شد که علت، این نوع باکتری‌هایی بوده‌اند که در دستگاه‌های گوارشی مثل روده و...؛ یعنی در بدن همهٔ انسان‌ها هستند.
ولی وقتی از طریق خوردن وارد بدن شود باعث ابتلابه اسهال خونی خواهد شد که درصد تلفاتش بالا است.
در این رستوران هم متوجه شدند که مدفوع زیر ناخن آشپز رستوران به گوشت منتقل شده
و تعدادی از مشتریان را کشته است.

شرکتی که تامین کننده گوشت در آن ایالت بود به استاد بنده پروژه‌ای را داد که بر اساس آن قرار شد لاکتوفرین‌ها را در گوشت فعال‌تر کنیم
که اگر باز هم میکروبی در آن‌ها نفوذ کرد امکان رشد نیابد.
مبلغ این قرار داد ۱۵ میلیون دلار بود و چون پروژه من نیز در مورد لاکتوفرین بود با ۵ نفر دیگر کار را شروع کردیم.

متاسفانه میزان نفوذ لاکتوفرین در گوشت‌ها در حین آزمایش متغیر بود و این امکان وجود نداشت که به ماده ثابتی برسیم که اضافه کردن آن به گوشت میزان محافظت در برابر باکتری‌ها را افزایش دهد.

ما در لابراتوار لاکتوفرین را فعال می‌کردیم. (لاکتوفرین با بافری خاص تحت pH خاصی فعال می‌شد)
در هنگام تست لاکتوفرین در حالت عادی باکتری‌ها را از بین می‌برد اما روی گوشت که امتحان می‌شد گاهی موفق و گاهی نا‌موفق بود.
من آزمایش روی نمونه‌ها را انجام می‌دادم و گوشت می‌گرفتم و محلول‌های متفاوت را آزمایش می‌کردم.

روزی تصادفاً دیرم شد و مجبور شدم که گوشت از منزل ببرم که گوشت اسلامی بود.
بعد از تست متوجه شدم که جواب‌ها با گوشتهای دیگر بسیار متفاوت است.
یعنی اولاً وقتی باکتری‌ها را می‌گذاشتیم درصد نفوذ باکتری‌ها خیلی کمتر بود؛
یعنی خود باکتری بدون لاکتوفرین هم نفوذ نمی‌کرد
وقتی هم که می‌شستیم اصلاً باکتری‌ای روی گوشت باقی نمانده بود.
کنترلر آزمایش ما آب بود. یعنی هر آزمایش با محلولی خاص صورت می‌گرفت و کنترل آن با آب بود.

من مشاهده کردم که وقتی باکتری به گوشت اسلامی می‌رسد نفوذ نمی‌کند
و اگر هم کمی نفوذ کند با آب کاملا تمیز می‌شود.
سبحان الله! استادم که جواب آزمایش را دید تعجب کرد.
گفتم که امروز فرقی ایجاد شده است. من امروز گوشت حلال آوردم.

ایشان آقای دکتر نرن نایدی بود که یک هندی هستند و دکترایشان را در سوئد گرفته‌اند.
دکتر نایدی که به واسطه کشف دلایل میکروبیولوژیک مرگ تعدادی از زنان که از وسایل خاص بهداشتی استفاده می‌کردند مشهور شده‌اند؛
به من گفتند که خودشان ـ با اینکه مسلمان نیستند ـ از گوشت حلال استفاده می‌کنند.

در لابراتوار بعضی برایشان سوال شده بود که این چه گوشتی است که این قدر نسبت به نفوذ باکتری‌ها مقاوم است.
استاد ما در حالی که سالن را ترک می‌کرد گفت این گوشتی است که هرگز به شما اسهال خونی نمی‌دهد!

نکته جالب اینکه سازمان گوشت امریکا برای تمیز نگه داشتن گوشت ۱۵ میلیون دلار خرج می‌کند
تا این آقا اسپریی برایشان بسازد که به گوشت بزنند و مقاوم شود
و آن وقت خود او می‌داند که اگر گوشت اسلامی باشد دیگر نیازی به آن همه هزینه نیست.

بر می‌گردم به مبحث لاکتوفرین؛
لاکتوفرین آهن را به خودش می‌گیرد و برای همین وقتی آهن نباشد باکتری‌ها نمی‌توانند رشد کنند.
وقتی گوشت را اسلامی سر می‌بریم اول شاه رگ زده می‌شود بدون اینکه نخاع قطع شود.
وقتی شاه رگ قطع می‌شود از آنجایی که نخاع قطع نشده قلب هنوز در حال تپیدن است.
وقتی قلب می‌زند همه خون از بدن خارج می‌شود و از آنجا که تمام آهن در گلبول قرمز است
هنگامی که همه خون خارج می‌شود دیگر گوشت آهن ندارد
و به خاطر همین نیازی به لاکتوفرین برای از بین بردن آهن نیست.
و باکتری‌ها هم به علت نبود اهن در خون جذب نمی‌شوند و اگر بشوند با شستشو با آب ساده از بین می‌روند.

گرچه استاد ما با‌‌ همان ایده‌ای که از گوشت اسلامی گرفت آن مبلغ را دریافت کرد
و اسپری خاصی را هم ساخت و نهایتاً حق را منکر شد
اما برای خود من این نکته بسیار مهم بود که حساسیت اسلام به نجاست خون ازین جهت است که
در تمام فضای اطراف ما صد‌ها بلکه هزاران نوع باکتری وجود دارد که به شدت جذب آهن می‌شوند
و وقتی دست شما خون می‌آید امکان جذب باکتری‌ها به وسیله آهن خون بسیار بالا است؛
بنابر این در معرض انواع عفونت‌ها هستید اما اگر با دقت (یک بار یا سه بار) دست خونی خود را آب بکشید
راه نفوذ باکتری‌ها را بسته‌اید.

من با پروفسور هشام ابراهیم در مورد این تحقیق صحبت کردم که إن شاءالله چاپ بشود
اما ایشان پیشنهاد دادند که بهتر است زیر نظر یک استاد غیر مسلمان تحقیقات را ادامه دهم
تا در مجامع علمی امریکا پذیرفته شود!
که البته در پی آن هستم





برچسب ها : تفاوت علمی گوشت اسلامی و غیر اسلامی ,
دسته بندی : گذری بر... ,

آخرین مطالب

» حقایق دارویی رادرکانال زیر دنبال کنید....ویژه علوم پزشکی ودارویی ( پنجشنبه 1395/11/7 )
» داروخانه عدالت اصفهان دکتر میرزایی ( پنجشنبه 1393/06/13 )
» برگزیده ( جمعه 1393/01/15 )
» MSDS مواد شیمیایی چیست ؟ ( جمعه 1393/01/15 )
» اصلاحیه 16:رزومه تان را تکمیل کنید.... ( شنبه 1392/12/3 )
» اصلاحیه15 : لطفا سیاهچاله نباشید.... ( شنبه 1392/12/3 )
» اصلاحیه 14: شما سلام می کنید یا منتظر میمانید دیگران سلامتان کنند؟ ( شنبه 1392/11/5 )
» اصلاحیه 13 : % درصدخلوص سجده هایمان چند است؟ ( شنبه 1392/11/5 )
» اصلاحیه 12: ذهن را با انباری اشتباه نگیرید!!!!! ( سه شنبه 1392/09/12 )
» نانو حسگر ( سه شنبه 1392/09/12 )
» تازه های نانو ( سه شنبه 1392/09/12 )
» نانو در پزشکی ( سه شنبه 1392/09/12 )
» تئوری نامرئی شدن بشر به رویای نامرئی شدن نزدیک میشود. ( شنبه 1392/09/9 )
» " بیوگـرافی اساتیـد شیمی " استــاد نریمانی ( شنبه 1392/09/9 )
» " بیوگـرافی اساتیـد شیمی " دکتر افتاده ( دوشنبه 1392/09/4 )
» تفاوت علمی گوشت اسلامی و غیر اسلامی ( دوشنبه 1392/09/4 )
» اصلاحیه 11: چگونه بهتر ....شویم ؟ با گذر زمان یا با تغییر ذهنیت!!! ( شنبه 1392/08/25 )
» اقدامات حفاظتی در برابر مواد شیمیایی ( شنبه 1392/08/11 )
» اصلاحیه 10: شما خریدتان را انجام دادید؟اضافه خرید نکنید!!!!! ( شنبه 1392/08/11 )
» ضرورت لوزی خطر چیست؟ ( شنبه 1392/08/4 )
» بتن ضدآب ( پنجشنبه 1392/08/2 )
» بیوگرافی اساتید شیمی دکتر صلواتی ( چهارشنبه 1392/08/1 )
» ساختارهای شیمیایی داروهای خواب آور و آرامبخش ( شنبه 1392/07/27 )
» اصلاحیه 9: شما بگویید چه کسی مقاومت می کند.!!!! ( شنبه 1392/07/27 )
» لوزی خطر در آزمایشگاه شیمی ( جمعه 1392/07/26 )
» پیگیری علم و صنعت ( جمعه 1392/07/26 )
» " بیوگـرافی اساتیـد شیمی "دکتر تیموری ( چهارشنبه 1392/07/24 )
» گپی با استاد ناهید توکلی دانشگاه پیام نور اصفهان ( شنبه 1392/07/13 )
» نشستی با استاد خسروی راد ( شنبه 1392/07/13 )
» اصلاحیه 8 : نگاه متفاوت خداناشی از رفتار متفاوت ما. ( شنبه 1392/06/30 )

لینک باکس