تبلیغات
سایت علم و صنعت Science & Industry
لینکدونی
آمار بازید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
درباره ما

Chemistry in companies and universites

علم و صنعت به ایجاد پلی ارتباطی بین شاغلان در عرصه صنایع شیمیایی و متخصصین در دانشگاهها ....نیازمندی های شرکتها در عرصه تحقیقات ....نیازمندی های دانشگاهها در تربیت نیروی متبحر..ایجاد انگیزه برای ارایه مقالات علمی ...آشنایی با آزمایش های انجام شده در دانشگاههای کشور ....می اندیشد...

حضرت ختمی مرتبت (ص):
همه پدیده ها حتی ماهیها و جانوران دریا و درندگان و چهارپایان خشکی برای کسیکه در پی دانش است آمرزش خواهند .پس دانش بجویید که آن ریسمان پیوند میان شما و خداوند عزوجل است.


دکتر شریعتی :

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود ،
گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود.
گاهی هزار دعا بی اجابت است ،
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود.
گاهی گدای گدایی و بخت نیست
گاهی یک شهر گدای تو می شود.

قابل توجه کلیه بازدید کنندگان عزیز:
بازدید کنندگانی که نظرات سازنده ای برای ما ارسال کنند می توانند
از 1-3 ماه تبلیغات رایگان علم و صنعت بهره مند شوند.
ایمیل ارتباطی :
mahboubehafzali@yahoo.com
ایجاد کننده وبلاگ : پیام مشترک اعضا

اااا

Online User


معرفی سایت به دوستان

نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:

Powered by 20Tools

گوجه سبز و ارزش غذایی آن

گوجه‌سبز به میوه درختانی که از خانواده ROSE هستند، تعلق دارد. بر پایه نوشته‌های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت 2000 ساله داشته و چینی‌ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند.

این میوه غنی از اسید مالیک، اسید سیتریک، فلاونوئیدها و ترکیبات آنتی اکسیدانی است و می تواند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شود. 

میزان اسید در گوجه سبز نارس بیشتر است . اسید بنزوئیک، که خاصیت ضد میکروبی دارد، به طور طبیعی در گوجه‌سبز وجود دارد.

ارزش غذایی100 گرم گوجه‌ سبز برابر است با 8 گرم كربوهیدرات، 84/2 گرم چربی، 6/1 گرم پروتئین و فیبرخام 5/0 درصد. همچنین با خوردن 100 گرم گوجه‌سبز، 5 درصد ویتامین A، 2 درصد ویتامین1B، 9/1 درصد ویتامین2B، 8/2 درصد نیاسین، 13 درصد ویتامین C، 5 درصد كلسیم، 2 درصد فسفر، 5 درصد آهن و 6/3 درصد پتاسیم مورد نیاز روزانه بدنتان تامین می‌شود. و هر 100 گرم آن 30 کیلوکالری انرژی دارد.

گوجه سبز به دلیلی فیبری که دارد برای افرادیکه یبوست دارند مناسب است هم چنین ادار آور بوده و برای تنظیم اعمال کلیه ها مناسب است.

به دلیل وجود ویتامین C در این میوه، برای تقویت لثه ها و دندان ها مناسب است البته مصرف بیش از حد آن ایجاد حساسیت در دهان و دندان می کند.. CULPEPES، گیاه شناس معروف قرن ۱۷ عقیده داشت که مصرف گوجه سبز برای بهبود طعم دهان مفید است و پختن برگ‌های درخت گوجه سبز در سرکه می‌تواند در درمان کرم‌های حلقوی موثر باشد.

از آنجائیکه گوجه سبز منبع خوبی از ویتامین های گروه ب می باشد برای کاهش استرس و آرامش اعصاب و سلامت پوست نیز مفید است.

همچنین جزء منابع با پتاسیم متوسط(157 میلی گرم در 100گرم میوه) طبقه بندی می شود و به این خاطر علاوه بر کاهش فشار خون، در تعادل اسید و باز بدن و انقباض طبیعی عضلات نقش دارد.

اگر نگران طبیعت سرد گوجه سبز هستید می توانید آن را با نعناع مصرف کنید وبه این ترتیب از نفخ ناشی از مصرف آن پیشگیری کنید.

بنا به گفته دکترسید ضیاءالدین مظهری رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران "گوجه سبز و چغاله بادام از میوه‌های نوبرانه‌ای است كه برخی افراد بدون توجه هسته آن را می‌خورند؛ هسته این میوه‌ها دارای تركیبات سیانیدریكی (تركیبی از سم خطرناك سیانور) است. تركیبات سیانیدریكی، عوارض منفی بر گلبول‌های قرمز خون می‌گذارد كه مصرف آن می‌تواند به افراد صدمه وارد كند."

 




دسته بندی : آگاهانه رفتار کنیم...معاونت دارو ,

آخرین مطالب

» حقایق دارویی رادرکانال زیر دنبال کنید....ویژه علوم پزشکی ودارویی ( پنجشنبه 1395/11/7 )
» داروخانه عدالت اصفهان دکتر میرزایی ( پنجشنبه 1393/06/13 )
» برگزیده ( جمعه 1393/01/15 )
» MSDS مواد شیمیایی چیست ؟ ( جمعه 1393/01/15 )
» اصلاحیه 16:رزومه تان را تکمیل کنید.... ( شنبه 1392/12/3 )
» اصلاحیه15 : لطفا سیاهچاله نباشید.... ( شنبه 1392/12/3 )
» اصلاحیه 14: شما سلام می کنید یا منتظر میمانید دیگران سلامتان کنند؟ ( شنبه 1392/11/5 )
» اصلاحیه 13 : % درصدخلوص سجده هایمان چند است؟ ( شنبه 1392/11/5 )
» اصلاحیه 12: ذهن را با انباری اشتباه نگیرید!!!!! ( سه شنبه 1392/09/12 )
» نانو حسگر ( سه شنبه 1392/09/12 )
» تازه های نانو ( سه شنبه 1392/09/12 )
» نانو در پزشکی ( سه شنبه 1392/09/12 )
» تئوری نامرئی شدن بشر به رویای نامرئی شدن نزدیک میشود. ( شنبه 1392/09/9 )
» " بیوگـرافی اساتیـد شیمی " استــاد نریمانی ( شنبه 1392/09/9 )
» " بیوگـرافی اساتیـد شیمی " دکتر افتاده ( دوشنبه 1392/09/4 )
» تفاوت علمی گوشت اسلامی و غیر اسلامی ( دوشنبه 1392/09/4 )
» اصلاحیه 11: چگونه بهتر ....شویم ؟ با گذر زمان یا با تغییر ذهنیت!!! ( شنبه 1392/08/25 )
» اقدامات حفاظتی در برابر مواد شیمیایی ( شنبه 1392/08/11 )
» اصلاحیه 10: شما خریدتان را انجام دادید؟اضافه خرید نکنید!!!!! ( شنبه 1392/08/11 )
» ضرورت لوزی خطر چیست؟ ( شنبه 1392/08/4 )
» بتن ضدآب ( پنجشنبه 1392/08/2 )
» بیوگرافی اساتید شیمی دکتر صلواتی ( چهارشنبه 1392/08/1 )
» ساختارهای شیمیایی داروهای خواب آور و آرامبخش ( شنبه 1392/07/27 )
» اصلاحیه 9: شما بگویید چه کسی مقاومت می کند.!!!! ( شنبه 1392/07/27 )
» لوزی خطر در آزمایشگاه شیمی ( جمعه 1392/07/26 )
» پیگیری علم و صنعت ( جمعه 1392/07/26 )
» " بیوگـرافی اساتیـد شیمی "دکتر تیموری ( چهارشنبه 1392/07/24 )
» گپی با استاد ناهید توکلی دانشگاه پیام نور اصفهان ( شنبه 1392/07/13 )
» نشستی با استاد خسروی راد ( شنبه 1392/07/13 )
» اصلاحیه 8 : نگاه متفاوت خداناشی از رفتار متفاوت ما. ( شنبه 1392/06/30 )

لینک باکس